Privacybeleid

Notre site utilise des cookies afin d’améliorer les fonctionnalités qu’il propose. Les cookies sont des données qui sont sauvegardées sur votre appareil et qui permettent au site de conserver certaines informations vous concernant pour une meilleure navigation.

Nous utilisons divers cookies pour des buts spécifiques :

  • les cookies nécessaires : ils sont utilisés pour permettre à diverses fonctionnalités d'être correctement utilisées sur le site. Ces cookies ne collectent aucune donnée personnelle;

  • les cookies Cloudflare : Cloudflare est un CDN (Content Delivery Network) qui permet de délivrer certaines ressources plus rapidement en fonction de la localisation de l'utilisateur. Dans un but de permettre à l'utilisateur une navigation individuelle, le cookie mis en place par Cloudflare permet de différencier plusieurs utilisateurs utilisant une même adresse IP (par exemple : quatre utilisateurs connectés sur le WiFi d'un FastFood). Ce cookie n'enregistre aucune donnée personnelle permettant d'identifier l'utilisateur;

  • les cookies fonctionnels : ils sont ceux qui permettent un meilleur confort lors de l'utilisation de certaines fonctionnalités du site. Par exemple, ils peuvent enregistrer l'adresse de l'utilisateur pour remplir automatiquement le champ "adresse" d'un formulaire et éviter à l'utilisateur de le compléter lui-même.


En cliquant sur le bouton « j’accepte », vous acceptez l’utilisation des cookies (article 6, 1, a du RGPD). Vous pouvez à tout moment annuler cette approbation en cliquant sur le bouton “Politique de cookie” situé en bas à droite de votre écran. Dans le cas où vous ne souhaitez pas autoriser les cookies, il se peut que l’utilisation de certaines fonctionnalités en soient altérées.

Contactformulier

Vous acceptez que les données collectées via ce formulaire soient stockées par Mentalis Trenker pour un besoin purement pratique (dans le cas où Mentalis Trenker devrait vous recontacter si nécessaire). Ces données ne seront pas transmises à des tiers et ne seront pas utilisées dans un autre cadre que celui pour lequel vous avez complété ce formulaire. Vous pourrez à tout moment consulter, modifier ou supprimer ces données en nous contactant à l’adresse [email protected]

Google Analytics

Dans un but purement statistique, nous utilisons Google Analytics afin de pouvoir déterminer le trafic du site de manière quotidienne. Pour ce faire, Google Analytics utilise un cookie qui permet de tracer l’activité de l’utilisateur sur le site internet. Ce cookie permet de produire des statistiques anonymes qui se baseront uniquement sur la navigation. L’adresse IP fait partie des données collectée mais nous nous engageons à limiter la géolocalisation uniquement à l’échelle de la ville. Ce cookie expirera automatiquement 1 mois après l’acceptation du suivi Google Analytics (une nouvelle confirmation vous sera alors demandée).

Persoonsgegevens



Om te vragen de gegevens opgeslagen op onze servers, klikt u op hier





(*) Obligatoire

Verschaffen van informatie door de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking aan de betrokkene tijdens de verwerving van persoonsgegevens

1. De ontvangen persoonsgegevens zijn verkregen door:

De Farmaceutische Laboratia Trenker
Maatschappelijke zetel: Avenue Thomas Edison 32
1402 Thines (Nijvel)
België
T: +32 (0)2 374 02 53
F: +32 (0)2 374 68 81
[email protected]
www.trenker.be

2. De verwerking van persoonsgegevens wordt uitgevoerd op basis van artikel 6.1 van de

Algemene Verordening Gegevensbescherming:
(a) de toestemming van de betrokkene, of
(b) de noodzaak voor de uitvoering van een contract waarbij de betrokkene deelnemende partij
is, of
(c) de noodzaak voor de naleving van een wettelijke verplichting waaraan de Laboratoria Trenker
onderworpen zijn

3.1 De Laboratoria Trenker gebruiken de tot hun beschikking gestelde gegevens na
toestemming van

de betrokkenen zodat deze gebruik kunnen maken van de diensten en
producten aangeboden door de Laboratoria Trenker. De Laboratoria Trenker gebruiken
passende, relevante en beperkte gegevens met betrekking tot wat vereist is voor de doelen
waarvoor deze gegevens worden verwerkt.

3.2De Laboratoria Trenker verplichten zich ertoe om nooit

persoonsgegevens aan derden over te dragen of ze te gebruiken voor andere doeleinden dan de optimalisering en verbetering
van de producten en diensten aangeboden door de Laboratoria Trenker en ontwikkeld in het kader van hun functie.

4.De persoonsgegevens zijn bestemd voor de diensten van de Laboratoria Trenker die
betrokken zijn

bij de uitvoering of belast zijn met de door de betrokkene gebruikte dienst.

5.1De persoonsgegevens zullen bewaard worden tijdens de periode

dat de betrokkene de dienst of het product van Trenker gebruikt en totdat de betrokkene de dienst stopzet.

5.2Na deze periode zullen de gegevens worden verwijderd behalve als ze bewaard moeten
worden

voor de naleving van een wettelijke verplichting en/of in het algemeen belang. Daartoe nemen de Laboratoria Trenker technische en organisatorische maatregelen om, in het bijzonder,
de naleving van het principe van gegevensminimalisering te kunnen verzekeren.

6.De betrokkene heeft het recht om aan de Laboratoria Trenker

de rechtzetting of verwijdering van persoonsgegevens te vragen, om de gegevensverwerking te beperken, om zich
te verzetten tegen de gegevensverwerking en om zijn recht op informatie en zijn recht op
gegevensoverdacht te doen gelden.

7.1 In het geval dat de gegevensverwerking op basis van de toestemming van de
betrokkene gebeurt,

heeft de betrokkene het recht om zijn toestemming op elk moment in te trekken door de Laboratoria Trenker te verzoeken zijn persoonsgegevens te verwijderen, zonder
afbreuk te doen aan de wettigheid van de verwerking, gebaseerd op de toestemming uitgevoerd vóór de terugtrekking ervan. Het volstaat om een eenvoudig verzoek te sturen naar
[email protected]

7.2 De Laboratoria Trenker zullen op deze vraag antwoorden,

voor zover deze intrekking geen schending van de wettelijke verplichting vormt die de verwerking, waaraan de Laboratoria Trenker onderworpen zijn, vereist. De verwijdering is niet mogelijk wanneer de gegevensverwerking gerechtvaardigd is op grond van het algemeen belang voor de volksgezondheid.

7.3Wanneer de Laboratoria Trenker verzocht wordt om persoonsgegevens te verwijderen
die ze eerder publiek maakten, dan zullen de Laboratoria Trenker,

rekening houdend met de beschikbare technologieën en kosten voor de uitvoering, redelijke maatregelen treffen, inclusief technische maatregelen, om de verantwoordelijken voor de
gegevensverwerking erover te informeren dat de betrokkene de verwijdering door deze verantwoordelijken van elke link naar deze persoonsgegevens of elke kopie of reproductie
hiervan aangevraagd heeft.

8.De betrokkene heeft het recht om een klacht in te dienen bij een controleautoriteit.

Voor België is dat de Gegevensbeschermingsautoriteit (GBA:https://sites/mentalis-trenker.com/files.privacycommission.be/nl)

9.1In het geval dat de gegevensverwerking gebeurt op basis van de voorwaarden

opgenomen in artikel 2.2 van de Algemene Verordening Gegevensbescherming, is het verschaffen van persoonsgegevens een voorwaarde voor het afsluiten van een contract
waarin dit een reglementair of contractueel karakter heeft. De betrokkene is verplicht om de persoonsgegevens te verschaffen.

9.2 Indien de betrokkene geen persoonsgegevens verschaft,

kan hij geen gebruik maken van de betrokken diensten aangeboden door de Laboratoria Trenker.

10.Als de Laboratoria Trenker de intentie hebben om een verdere verwerking van
persoonsgegevens uit te voeren

voor een ander doel dan dat waarvoor de persoonsgegevens verzameld werden, dan verschaffen de Laboratoria Trenker de betrokkene eerst informatie over dit andere doel en alle andere relevante informatie.

Ik accepteer"Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt